visuelt interessant #1 – litt annleis tannbørste

Det er den tida igjen, du skal kjøpa deg ny tannbørste slik at du kan drive med berekraftig tannhygiene framover.


Moglegheita er overeldane, tannbørsten som skal gje kvite tenner, den som seie i frå når du pusse for hardt og den vanlege heterogene tannbørsten. Men så har du tannbørsten som pusse 360 grader? Med eller utan tunge-børste, den elektriske, den elektriske som spele songar, den som er tilpassa for baby, småborn, born, tweens, tenåringar, unge vaksne og moglegvis finnest det senior tannbørstar for deg som kun har eit par tenner igjen? Marknaden er stappfullt av produkt skreddarsydd til akkurat deg og behova du verkeleg ikkje ante du hadde.

Her er tannbørsten som gjer narr av tannhygiene ved å fremme søtsaker, sukker, muffins og diabetes ved hjelp av den heilage krafta til rosa og glitter.

– Fønn

Leave a Reply